Branding

Wij brengen jouw merk tot leven!

Bij Blixem geloven we in het krachtige samenspel van creativiteit en strategie om jouw unieke verhaal te vertalen naar een sterke merkidentiteit. We halen de essentie uit jouw boodschap en werken nauw samen naar een branding die zich onderscheidt van de concurrentie.

Webdesign

Webdesign & web strategie

Wat is het doel van jouw website?

Het is belangrijk om jouw doel voor ogen te houden wanneer je een website wil bouwen. Wil je je zichtbaarheid verhogen? Leads genereren? Een uniek verhaal naar buiten brengen?
Wij luisteren naar jouw behoeften en leveren resultaat op maat van de doelgroep, in lijn met jouw strategie. We adviseren je voor mogelijke verdere stappen en staan klaar wanneer jij dat bent.

Content creatie

Online & offline

Heb je meer te bieden dan puur een product of dienst, maar is je doelgroep daar niet van op de hoogte?
Wil je een verhaal te vertellen maar je weet niet waar beginnen?

Wij helpen jou met het vertalen van die meerwaarde naar concrete, tastbare verhalen die je kan inzetten in jouw communicatiestrategie – zowel online als offline.
Denk aan case studies, klant testimonials, infographics, (product)video’s, social media posts, (blog)artikels, etc. Bij Blixem kan je terecht voor tekst & beeld in alle vormen en voor alle dragers – geoptimaliseerd voor het juiste kanaal.

Je doelgroep maakt een keuze op basis van wat ze zien – inzetten op kwalitatieve content is noodzakelijk als je je brand awareness en employer branding naar een hoger niveau wil tillen.

Content creatie

Video

Blixem verzorgt jouw videoproject van A tot Z.

Wil je jouw product of merk op een heldere manier uitleggen aan jouw klanten aan de hand van een (geanimeerde) video? Op zoek naar nieuwe werkkrachten waarvoor je een sterke recruitment video nodig hebt? Een (productie)proces of handleiding visualiseren?

Blixem filmt op locatie of gaat aan de slag met jouw beelden om de boodschap klaar en duidelijk over te brengen aan jouw klanten. Daarbij kunnen we rekenen op een uitgebreid netwerk van experten om jouw visie tot in de details in beeld te brengen.

Grafisch design

Advertenties, banners, brochures, productfiches, beursstanden, promomateriaal, visitekaartjes, … we got you covered!

In alles wat we doen kijken we verder dan de initiële opdracht en stellen we de juiste kritische vragen om het einddoel volledig te begrijpen.

Grafisch werk
Marketing kickstart

Marketing kickstart

Als (startende) ondernemer wil je bezig zijn met je kerntaken.

Blixem verzorgt voor jou het marketing- en branding verhaal: we helpen je uit de startblokken met een gepaste naam, logo, website, huisstijl,… en doen dit met evenveel drive als jij!